4.6.2020 / Väylän toiminnan painopiste muuttuu

Korona tulee vaikuttamaan Väylän toimintaan pidempään ja suuremmin kuin alkuun osattiin ajatella.

Väylän hallitus onkin tehnyt tästä johtuen linjauksen, ettei siivouksia tarjota Väylän omien työntekijöiden toimesta ennen kuin epidemia on mennyt ohi ja työskentely yksityisissä kodeissa on jälleen turvallista. Olemme kuitenkin tarjonneet olemassa oleville asiakkaillemme mahdollisuuden kotisiivousten jatkamiseen alihankkijamme Premium Home Care Services Oy:n kautta.

Siivoustyön jäätyä keskitymme uusiin haasteisiin, eli tarjoamaan ompelupalveluita ja pakkaus- ja kokoonpanotöitä yrityksille sekä tekemään tuotteita kuluttajille suunnattuun verkkokauppaamme. Väyläläisiltä löytyy jo valmiiksi intoa ja kokemusta näihin työtehtäviin ja ne on mahdollista toteuttaa vähäisillä kontakteilla omissa toimitiloissamme.

Kaikkien näiden toimien tarkoituksena on saada upean henkilöstömme työpaikat turvattua ja mahdollistaa lomautettujen työntekijöiden saaminen takaisin töihin mahdollisimman riskittömästi. Työntekijöiltämme löytyy valtavasti osaamista ja taitoa monelle alalle, nyt haluamme näyttää mihin kaikkeen pystymmekään!

Voit auttaa meitä tehtävässämme vinkkaamalla tutuille yrityksille tai omalle työnantajallesi palveluistamme. Toinen tapa tukea meitä on tehdä tilaus verkkokaupastamme!