Väylä ry

Tervetuloa Väylän sivuille!

Väylä ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on lisätä tasa-arvoa, hyvinvointia ja osallisuutta erityisryhmille. Väylä työllistää vaikeasti työllistyviä henkilöitä, kuten osatyökykyisiä tai kehitysvammaisia, työehtosopimusten mukaisilla sopimuksilla. Tarjoamme pääkaupunkiseutulaisille yksityishenkilöille ja yrityksille siivouspalveluita, ompelupalveluita, sekä pakkaus-, kokoonpano- ja purkutöitä. Työntekijöiden rinnalla työskentelee aina joko palveluohjaaja tai ohjaaja.

Väylällä kiinnitetään huomiota erityisesti kahteen asiaan, työntekijöiden työhyvinvointiin ja asiakaspalvelun laatuun. Meille on sydämen asia näyttää että erilaisetkin työntekijät voivat tehdä tuottavaa ja hyvää työtä, kunhan heidän erityispiirteensä otetaan huomioon. Tämän vuoksi osatyökykyiset työntekijät työskentelevät työpareina muiden ammattilaisten kanssa, tai tiimissä. Työntekijöitä ohjataan läsnäollen ja yhdessä tehden, mutta kykyjen mukaan annetaan myös mahdollisuus itsenäisempään otteeseen. Parityöskentely keventää työtä merkittävästi, ja antaa takuun tilatun työn toteutumiselle laadukkaasti. Tilaamalla siivoustyön meiltä saat puhtaan kodin tai työpaikan ja olet mukana luomassa tasa-arvoa työmarkkinoille!

Palveluiden toiminta-alue on Espoo, Helsinki, Vantaa ja Kirkkonummi.
Työtilaukset voi tehdä kätevästi nettilomakkeella tai soittamalla numeroon 0452112130, tai sähköpostitse vayla@vaylary.fi

Kuva: Johanna Erjonsalo/Länsiväylä 12.9.2017

Väylän toiminta on mahdollista vapaaehtoispohjalta toimivan hallituksen tuella. Hallituksen kokoukset ovat kaikille avoimia, niistä ilmoitetaan Väylän facebook-sivuilla ja sähköpostitse yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä hallituksen kokouksissa tai täyttämällä tämän lomakkeen.