Yhteistyö

Me Väylällä uskomme yhteistyön voimaan ja kutsummekin kaikki mukaan tekemään työelämästä yhdenvertaisempaa! Otamme innolla vastaan kaikki yhteistyöehdotukset, jotka edistävät kehitysvammaisten työllistymistä ja näkyvyyden saamista asialle.

Olemme kiinnostuneita niin pitkäaikaisesta kuin kertaluonteisesta yhteistyöstä ja annamme sille mielellämme näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä! Sivun alalaidasta löydät yhteydenottolomakkeemme.

Origos Oy

Kumppanimme painatusten osalta. Espoossa sijaitsevan Origoksen huipputyyppien kanssa on toteutettu niin tiskirätin vyötteitä kuin painatuksia kangaskasseihinkin.

Kehitysvammaliitto

Väylä on Kehitysvammaliiton jäsen, minkä lisäksi meidät on kutsuttu puhumaan työllistämisestä useisiin Kehitysvammaliiton järjestämiin tilaisuuksiin. Teemme Kehitysvammaliiton kanssa myös vaikuttamistyötä.

Helsingin kaupunki

Työllistämme yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa keikkalaisia ja kehitämme yhdessä kehitysvammaisten reilua palkkatyöllistymistä Helsingissä.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Työllistämme yhteistyössä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa keikkalaisia siivous- ja pakkaustöihin.

NYT Yrityskylä

Väylä on mukana Espoon yrityskylässä. Yrityskylä on koululaisten oma yhteiskunta, kuudesluokkalaisten pyörittämä pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissa ja saa palkkaa tekemästään työstä.

Riesa Consultative

Riesa tarjoaa esteettömyyskartoituksia. Väylä ry ja Riesa tekevät yhteistyötä osatyökykyisten työllisyyden parantamiseksi.


Ota yhteyttä!

Onko yritykselläsi tai yhteisölläsi tarve tilaustyölle, pidempiaikaiselle projektille tai eettiselle työvoimalle?

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä yhteistyön tiimoilta, vastaamme viesteihin 1-3 päivän kuluessa.

Tehdään yhdessä työelämästä yhdenvertaisempaa!

Lue lisää

Ole osa muutosta - liity jäseneksi

Voit tulla mukaan vaikuttamaan Väylän toimintaan liittymällä yhdistyksemme jäseneksi.
Tule mukaan tekemään työelämästä yhdenvertaisempaa!